top of page

Tuotteidemme eri brändejä

Piilolinssit

Meiltä saat suoraan varastosta sekä kertakäyttö- että kuukausilinssejä. Käytämme laadukkaiden valmistajien, kuten esimerkiski Alconin ja Cooper Visionin linssejä. Hajataittoa korjaavat piilolinssit ja monitehopiilolinssit ovat tilaustavaraa joiden toimitusaika on noin viikko. Meiltä löydät lisäksi laajan valikoiman eri piilolinssinesteitä, sekä kostutustippoja piilolinssien kanssa käytettäviksi.

Kertakäyttöiset

Pitkänaikavälin piilolinssit

Piilolinssien sovitukset

Yksi- ja moniteho

Piilolinssinesteet ja kostutustipat

picture of spectacle frames

Tuotteet

Päivitä tyylisi ja tutustu Kittilän Optiikan laadukkaaseen ja monipuoliseen kehysvalikoimaan. Meiltä saat myös yksilölliset, näkösi vaatimusten mukaiset linssit, piilolinssit, silmänhoito tuotteet ja näkemisen apuvälineet kuten kiikarit, suurennuslasit ja lukulasit.

Kehykset

Meiltä löydät laajan valikoiman kehyksiä usealta eri merkiltä. Olemme huomioineet kehysvalikoimassamme myös kapeakasvoisten malliston ja meiltä löytyy kehyksissä myös reilumpia kokoja niitä tarvitseville. On toiveesi sitten kevyttä tai värikästä, tummaa tai pyöreää, muovia tai titaania, löytyy meiltä jokaiselle mieluinen, kaunis ja istuva kehys. Olemme huomioineet myös lapset, joten lasten kehysvalikoimassa on myös paljon valinnanvaraa.

 

Meillä on sopimus Lapin Sairaanhoitopiirin silmälasi- ja apuväinehankinnoista, joten LKS:n silmäpoliklikalta saatujen maksusitoumusten kanssa voi tulla meille valitsemaan ja tilamaan silmälasit tai muut apuvälineet.

 

Laadukkaat aurinkolasit kuuluvat myös valikoimiimme. Meillä on runsaasti Oakley ja Polaroid -aurinkolaseja. Lisäksi pidämme varastossamme aurinkolasikehyksiä, jotka on helppo linssittää asiakkaan omille voimakkuuksille. Kauttamme saat tilattua myös Oakley -aurinkolasit omilla voimakkuuksilla ja Oakleyn linsseillä.