top of page

Tuotteidemme eri brändejä

Palvelut

Tervetuloa hyvän asiakaspalvelun yksityiseen optikkoliikkeeseen Kittilään, Kolariin ja Muonioon. Meiltä saat laadukkaat silmälasilinssit sekä pääset tutustumaan laajaan ja monipuoliseen kehysvalikoimaan. Meiltä löytyy sekä kuukausi- ja että kertakäyttöpiilolinssejä suoraan varastosta ja kattava valikoima aurinkolaseja eri tilanteeisiin. Tarjoamme myös silmälääkäripalveluita kaikissa toimipisteissämme.

picture of an eye examination

Näöntutkimukset

Palvelut

Silmälääkäri

Varaa aika silmälääkärille kauttamme! Meillä vastaanottaa kolme silmälääkäriä, joten aikoja on varattavissa jokaiseen toimipisteeseemme.

picture of an ophthalmologist

Silmänpaineeen mittaus

Silmänpaineenmittaus onnistuu liikkeissämme aukioloaikojen puitteissa. Paineet mitataan iCare -silmänpainemittarilla. Mittaus on kivuton ja nopea ja helppo tapa seurata silmänpainetta. Ohjaamme herkästi asiakkaan silmälääkärin tutkimuksiin mikäli silmänpaine on korkea. Silmänpainetta seurataan varsinkin glaukooman eli silmänpainetaudin vuoksi. Normaali silmänpainelukema on 10-21mmHg.

Näöntarkastus

Näöntarkastusaikoja vapaana! Varaa aika netistä, käväise meillä myymälässä, soittele tai laita viestiä niin varaamme ajan näöntutkimukseen!

picture of an eye examination

Varaa aika näöntutkimuksiin

Oheispalvelut

Piilolinssien sovitus

Tule käymään tai varaa aika piilolinssien sovitukseen, jos haluat kokeilla piilolinssejä, vaihtaa piilolinssityyppiä tai -merkkiä tai varmistaa omien piilolinssiesi sopivuuden silmillesi. Teemme näöntarkastuksen ja valitsemme juuri sinulle sopivat piilolinssit käyttötarpeesi mukaan. Sovitukseen kuuluu myös silmien mikroskopointi ja jälkikontrolli, joilla varmistetaan piilolinssien sopivuus ja istuvuus, voimakkuuksien oikeellisuus sekä silmien terveydentila. Mikäli et ole käyttänyt piilolinssejä aikaisemmin, neuvomme piilolinssien käytössä ja opetamme tekniikat piilolinssien silmään laittamisesti ja piilolinssien poisotosta silmästä.

Piilolinssikontrollissa suositellaan käytävän noin vuoden välein.

picture of contact lens fitting

Linssien hionta

Kittilän myymälässä teemme kaikkien silmälasien ja aurinkolasien reunahionnat omalla hiomakoneellamme. Tämä mahdollistaa nopeat toimitusajat, joten yksitehoiset silmälasit voivat ovat valmiit parissa päivässä tilauksesta ja monitehotkin jopa noin viikossa. Teemme myös paljon vanhojen linssien siirtoja uusiin kehyksiin mikäli kehys on rikkoutunut korjauskelvottomaksi tai asiakas kaipaa vaihtelua silmälasien ilmeeseen.

Oma hiomakone mahdollistaa myös sen, että mikäli haluat tilata uudet linssit omaan kehykseesi, ei kehystä tarvitse jättää meille, vaan kehyksen voi tuoda meille vasta kun uudet linssit ovat tulleet. Kun linssit ovat meillä, voit tuoda kehyksen ja hiomme linssit omaan kehykseesi paikoilleen odotellessasi. Tämä vie aikaa yleensä puolesta tunnista tuntiin.

picture of lenses

Silmälasien korjaukset

Teemme paljon erilaisia silmälasien korjauksia. Meillä onnistuu metalli- ja muovijuotokset, pumppuaisan niittaukset, ruuvien ja nenätyynyjen vaihdot ja silmälasien taivuttelut kasvoillesi sopiviksi. Hiomme paikan päällä myös silmälasilinssisi uuteen kehykseen, mikäli kehys on niin pahasti rikkoutunut, että siitä ei enää saa korjaamalla kunnollista.

picture of spectacle repair
bottom of page